Inspiratiesessie

Leef jij je natuur?

In deze sessie gaan we dieper in op wie jij van nature bent. Je weg naar gezondheid begint bij het kennen van jouw natuur. Als je weet wie je van nature bent, kun je je gedrag daar op aanpassen. In deze sessie geef ik je inzichten in jouw natuur en tips en handvatten om je gedrag daar op aan te passen.

Om je een voorbeeld te geven:

Een man had last van acute doofheid en kwam naar mij voor tips. Zijn lichaam vertelde hem dat hij nu eens naar zichzelf mocht luisteren in plaats van luisteren naar anderen. De man had een actief leven en wist van binnen dat hij meer rust mocht inbouwen. Hij is naar zichzelf gaan luisteren, heeft meer rust ingebouwd en de klacht verdween.

Een vrouw had een eczeemplek op haar enkel. Ze vroeg wat het kon zijn. Het eczeem was vochtig en rood en wilde haar duidelijk maken dat ze te actief was en te weinig focus had in haar stappen die ze wilde zetten. Ze heeft een periode van een aantal weken rust ingebouwd en het eczeem werd minder. Wanneer ze nu nog meer focus aanbrengt verdwijnt het eczeem.

Zo werkt de natuur! Mooi he!